Ældreområdet

Vinderen af Kvalitetsprisen 2020 er fundet

Karin Kappel og Miriam Toft

I fredags blev Ambeas kvalitetspris uddelt for sjette år i træk blandt koncernens 26.000 medarbejdere. I Altiden gik prisen til Altiden Netværk for et fantastisk år 2020. På billedet sidder Kvalitets- og velfærdschef Karin Kappel og Administrerende Direktør i Altiden Miriam Toft.

Det er andet år i træk, at Altiden deltager ved Ambeas kvalitetspris og i alt indløb 12 indstillinger fra Altidens lokationer rundt omkring i Danmark. Ud af de 12 måtte juryen finde 3 norminerede lokationer, som skulle deltage i det højtidelige arrangement sammen med vores kollegaer fra Norge og Sverige. De tre norminerede lokationer var:

Altiden Genoptræning og Handicap
Altiden Skovsminde Plejecenter
Altiden Netværk

Altiden Netværk vinder dette års Kvalitetspris 2020

I år gik Kvalitetsprisen til Altiden Netværk for en ekstraordinær flot indsats.

“Vi er enormt beæret over både at blive normineret og endda vinde Kvalitetsprisen. Det er fantastisk, at Ambea og ikke mindst vores ledelse i Altiden anerkender vores arbejde” fortæller Anne Sofie Fribo Hjort, som er leder af Altiden Netværk.

Juryens begrundelse for at prisen går til Altiden Netværk, er følgende:

Altiden Netværk har i løbet af 2020 arbejdet struktureret med arbejdsprocesserne i dagligdagen, dels for at skabe større arbejdsglæde for den enkelte medarbejder men også for at implementere en større forståelse for Altidens forretningsfokus, værdier, økonomi og fremtidsplaner.

Der er ledelsesmæssigt arbejdet med medarbejderkultur, faglighed og videndeling på tværs af de tre tilbud under Altiden Netværk.

Resultaterne af det gode arbejde afspejles bl.a. i de nyligt modtagne tilsynsrapporter fra Socialtilsynet, hvor Altiden Netværk er gået frem på de fleste parametre. Altiden Netværk havde også tilsyn fra Styrelsens for patientsikkerhed og fik scoren 0, som er helt usædvanligt på socialområdet. Det er den højeste og mest positive score, der kan gives!

Administrerende direktør Miriam Toft fortæller: ”Vi er meget stolte af alle indstillingerne i Altiden. Altiden Netværk har med deres ekstraordinære flotte indsats formået at skabe nogle resultater, som de har god grund til at være stolte over.”

Den virtuelle fejring

Da arrangementet foregik virtuelt havde alle nominerede lokationer produceret en kort film, hvor de fortæller om det særlige ved deres kvalitetsarbejde. Dem kan du ser her:

Handicap og Genoptræning
Skovsminde Plejecenter
Netværk

Stort tillykke til Altiden Netværk med den velfortjente kvalitetspris og tillykke med nomineringen til Altiden Skovsminde Plejecenter og Altiden Handicap og Genoptræning.