Den gode dag – Altidens Omsorgsmodel

Den gode dag

Vores mål er, at du skal føle dig tryg og godt tilpas. Omsorg og service skal være af højeste kvalitet, og samtidigt er det vigtigt, at du har en indholdsrig dag med gode oplevelser. For at sikre at du får den bedst mulige omsorg, så arbejder vi i Altiden efter Altidens omsorgsmodel, som vi kalder Den gode dag.

Den gode dag tager udgangspunkt i det nationale værdigrundlag for ældreplejen og er et redskab for vores daglige arbejde. Alle vores medarbejdere arbejder ud fra Den gode dag i alle de opgaver, de udfører. Det er grundlaget for, hvordan vi sammen skaber nærværende omsorg.

Kontakt os for ledige plejehjemsboliger på Fribo Greve

Hvis du eller din mor, far, ægtefælle eller anden pårørende er godkendt til en plejehjemsbolig, så ring til os.

Omsorg med omtanke – de syv områder

Altidens omsorgsmodel består af seks områder, som tilsammen giver os en tilgang, et grundlag for refleksion og udformning af arbejdsmetoder, så vi sammen med den enkelte beboere kan nå frem til, hvad der fungerer bedst for ham eller hende.

Fra et hjem til et andet

I Altiden sørger vi for, at det er så trygt som muligt at flytte fra sit eget hjem til en bolig på Fribo. Vi ved, hvor svært det kan være at sige farvel til sit nuværende hjem og flytte på et plejehjem.

En indholdsrig dag

Hvordan en indholdsrig dag ser ud, ved vi, er individuelt. Så når du bor hos os, har du mulighed for selv at have indflydelse på, hvordan din dag forløber, og hvad du har lyst til at deltage i af aktiviteter.

Den gode nat

Ligesom det er forskelligt, hvordan man har lyst til, at dagen skal udforme sig, så er der også forskel på, hvordan man oplever en god nat. I Altiden støtter vi dine ønsker til f.eks., hvornår du har lyst til at gå i seng.

Pårørende og netværk

I Altiden lægger vi vægt på det gode samarbejde med pårørende. Det er en vigtig del af omsorgsmodellen. Ligesom beboernes øvrige netværk og lokalsamfundet indgår som vigtige dele af hverdagen.

Mad som hjemme

Hjemlig hygge og gode årstidsbestemte råvarer. Måltiderne indgår som en naturlig del af Altidens omsorgsmodel. Sanserne kommer i spil ved duften af veltilberedte retter, der spises i rare og rolige omgivelser.

Tryghed og faglighed

Altidens omsorgsmodel er sammen med værdighedsmodellen med til at sikre, at vi altid understøtter beboernes selvbestemmelse, værdighed og livskvalitet.

Livets sidste tid

Afslutningen på livet, den sidste tid, er aldrig ens. Nogle dødsfald sker pludseligt, andre over flere måneder. I Altiden har vi fokus på at sikre, at alle beboere føler sig trygge og får en professionel pleje og omsorg, når livet nærmer sig sin afslutning.

Vi gør verden lidt bedre, ét menneske ad gangen