Hverdagen på Altiden Fribo Holte

Hverdagen er vigtig, og hver dag byder på nye muligheder på Fribo Holte. Vi ved, at det er individuelt, hvordan en god dag ser ud, og derfor er du som beboer også i høj grad med til selv at bestemme, hvad der skal ske.

Frit valg og mange muligheder

På Fribo Holte byder hverdagen på mange muligheder. Det kan være en tur til byen på cykel, gymnastik, sangcafé eller et spændende foredrag i kultursalen. Det kan også være at få børnebørnene på besøg i caféen til et stykke kage. Det er altid muligt at modtage besøg fra dem, du holder af. Og skal der fejres fødselsdag, sørger vi naturligvis for flag på bordet og friskbrygget kaffe med lidt sødt til. Fribo Holtes café er hjertet i huset. Den er et hyggeligt samlingssted for husets beboere og er åben for alle, der har lyst til at komme forbi og nyde en kop kaffe.

Frihed til at vælge

På Fribo Holte kan du indgå i fælles aktiviteter, når og hvis du vil. Vores hus er indrettet således, at det hele tiden er muligt at finde et sted til ro eller et sted med aktivitet – lige nøjagtigt, som det passer dig.  

I bo-gruppernes fællesarealer er der mulighed for at dele hverdagens rytmer og rutiner med naboerne. Her er plads til at dyrke det nære og trygge fællesskab, mens der bages brød, nippes planter og læses avis. Det er også i det fællesskab, måltiderne indtages – medmindre du foretrækker at spise alene eller med familiebesøg.

Når dagen er ved at være omme, kan du tage plads i din yndlingsstol og nyde roen sænke sig eller mødes med de andre beboere til aftenhygge ude eller inde.

Altiden Fribo Holte friplejehjem udendøre petan beboere ansat

Tæt naboskab

Som beboer indgår man i en mindre bo-gruppe, hvor vi spiser sammen og laver aktiviteter, hvis man lyst. Det er din mulighed for altid at have nogle at dele hverdagen med.

Dagens aktiviteter kan være både planlagte og spontane. De etableres med udgangspunkt i fysiske, sociale og kognitive udfoldelser, hvor der tages hensyn til, at beboerne er forskellige og har forskellige behov.

De konkrete aktiviteter og fokusområder drives først og fremmest af den enkelte bo-gruppes ideer og ønsker – og vi tager os god tid til at lytte.


Gå på opdagelse i Fribo Holte

Altiden Fribo Holte friplejehjem boligerne beboer lænestol kaffe

Se boligerne

Boligerne på Altiden Fribo Holte har fleksible indretningsmuligheder, hvor der både er plads til opholdsstue og soveværelse.
Altiden Fribo friplejehjem og plejebolig udendøre to damer omgivelser tilvalgsydelser plejehjem

Omgivelserne

På Altiden Fribo Holte er der i omgivelserne lagt vægt på at skabe fællesskab og tryghed samt direkte adgang til skønne grønne omgivelser.
Altiden Fribo ældre beboer hygge kaffe tilvalgsydelser sådan søger du bolig

Tilvalgsydelser

Vi tilbyder en række individuelle ydelser udover dem, der udgør grundlaget i vores hverdag – for ingen er ens og behov er forskellige.
Altiden Fribo Holte friplejehjem flag udendøre gårdhave drivhus bolig

Fribo Holte brochure

Vil du vide mere? Her kan du læse og printe vores brochure om Fribo Holte og konceptet…

Kontakt Fribo Holte

Du er velkommen til at kontakte Fribo Holte. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål. Se her, hvordan du får kontakt til os.