Omgivelserne på Altiden Fribo Holte

På Altiden Fribo Holte er der i omgivelserne lagt vægt på at skabe fællesskab og tryghed samt direkte adgang til natur. Landskabet omkring Altiden Fribo Holte byder på skønne, grønne områder, der stimulerer sanserne og indbyder til gåture.

Vækshus og hyggelige stier

Haverne er forbundet af motionsstier, der giver gode muligheder for fysisk aktivitet i de smukke omgivelser og for at få vind i ansigtet året rundt. Her er både fyrretræer, løvtræer og væksthus. Haven indbyder til at tage en pause eller lave aktiviteter – enten alene eller i fællesskab med andre. Er vejret ikke til at være ude, så er der god mulighed for at nyde de grønne omgivelser fra en god stol indenfor.

Altiden Fribo Holte udendøre sti blomst
Altiden Fribo Holte bænk væksthus
Altiden Fribo Holte udendøre terasse

Aktivitets- og sansehave

Områderne omkring Fribo Holte skaber den perfekte ramme om en hverdag, hvor du selv bestemmer tempoet. Her er rig mulighed for at få stimuleret sanserne med en tur ad de små stier, der forbinder have og nærmiljøer. Eller for at få hvilet øjne og ører i stol på en af terrasserne.

I Fribo Holtes sansehave er der bærbuske, urtebede og frugtbærende træer som æble- og blommetræer. I aktivitetshaven er der plads til, at alle kan samles. Her hejser vi flaget i flagstangen ved højtider og samles ved petanquebanen. På den store fællesterrasse griller vi og nyder solen, når vejret er godt. Ligesom alle indeområder er helt røgfri, er de fleste udeområder det også.

Holte og lokalområdet

Det er nemt at finde Altiden Fribo Holte, der er beliggende i skønne omgivelser ved Rudersdal 2,5 km fra Holte Midtpunkt. Kommer man med offentlig transport, stopper bussen fem minutters gang fra Fribo Holte.

Når man kommer på besøg, byder vi naturligvis gerne på friskbrygget kaffe, der kan indtages privat i boligen eller i et af de mange hyggelige fællesområder.

Lige ved siden af Altiden Fribo Holte ligger Skovlyskolen, som vi tit får hyggeligt besøg af – til stor glæde for både vores beboere, de ansatte og eleverne fra skolen.

Afstande
• Shopping: 2,3 km
• Holte Station: 2,7 km
• Holte Midtpunkt: 2,5 km
• København H: 23 km

Gå på opdagelse i Fribo Holte

Altiden Fribo Holte friplejehjem udendøre petan beboere ansat

Hverdagen på Fribo Holte

Hverdagen er vigtig, og hver dag byder på nye muligheder på Fribo Holte, hvor du som beboer også i høj grad med til selv at bestemme, hvad der skal ske.
Altiden Fribo Holte friplejehjem boligerne beboer lænestol kaffe

Se boligerne

Boligerne på Altiden Fribo Holte har fleksible indretningsmuligheder, hvor der både er plads til opholdsstue og soveværelse.
Altiden Fribo ældre beboer hygge kaffe tilvalgsydelser sådan søger du bolig

Tilvalgsydelser

Vi tilbyder en række individuelle ydelser udover dem, der udgør grundlaget i vores hverdag – for ingen er ens og behov er forskellige.
Altiden Fribo Holte friplejehjem flag udendøre gårdhave drivhus bolig

Fribo Holte brochure

Vil du vide mere? Her kan du læse og printe vores brochure om Fribo Holte og konceptet…

Kontakt Fribo Holte

Du er velkommen til at kontakte Fribo Holte. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål. Se her, hvordan du får kontakt til os.