Diagnoser

I Altiden yder vi behandling, støtte og omsorg indenfor et bredt spektrum. Her har vi samlet nogle af de mest almindelige diagnoser, som borgere, der er tilknyttet os, kan have.

ADHD og ADD

Karakteristisk for ADHD er vanskeligheder med opmærksomhed, impulskontrol og overaktivitet. Symptomerne kan opstå individuelt eller i kombination med hinanden.

Angst

Angst er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Mindst hver tiende dansker bliver ramt af angst én gang i livet.

Autismespektrumforstyrrelse

Autismespektrumforstyrrelse (ASF) er en samlet betegnelse for udviklingsforstyrrelser, der også kaldes gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Skizofreni

Skizofreni er en alvorlig psykisk sygdom, som ca. 29.000 personer lever med i Danmark. Sygdommen rammer for det meste yngre mennesker mellem 18 og 35 år.

Spiseforstyrrelser

Spiseforstyrrelser er karakteriseret ved vedvarende problemer med mad, ofte kombineret med et unormalt ønske om at tabe sig, samt overoptagethed af vægt og kropsform.

Tvangslidelser

Hvis man lider af tvangstanker og -handlinger, er man godt klar over, at disse handlemønstre er stærkt overdrevne. Men de skaber en fornemmelse af midlertidig ro, hvilket giver en lettelse, som man har brug for.

Kontakt os

I Altiden tilbyder vi børn, unge og voksne en bred vifte af tilbud over hele Danmark til forskellige målgrupper. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om de enkelte tilbud.