Hvad koster en bolig på Altiden Fribo friplejehjem?

Boligudgift

Det er ikke dyrere at bo på Altiden Fribo friplejehjem end at bo på et almindeligt plejehjem. Huslejen afhænger af størrelsen på din bolig, og prisen er inkl. vand, varme og el.

Boligstøtte

Når du bor i en plejehjemsbolig, er der gode muligheder for at få tilskud til huslejen. Boligstøtten beregnes ud fra din personlige indkomst og formue. Læs mere om boligstøtte på www.borger.dk

Servicepakken

Ydelserne i servicepakken på et friplejehjem er blandt andet mad, vask og rengøringsartikler. Du bestemmer selv, om du vil købe hele servicepakken eller dele af den, men det er værd at være opmærksom på, at hvis du fravælger f.eks. mad eller toiletartikler, så skal du selv stå for at lave mad og købe de ting, du skal bruge.

I måltider er inkluderet morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. På Fribo tilbyder vi også specialdiæter og om nødvendigt alternative retter til frokost og aftensmad. Måltiderne serveres altid med grønt, smør, brød, tilbehør og drikkevarer, såsom mineralvand, læskedrikke eller mælk, og som en hyggelig afslutning på frokosten nyder vi ofte en god dessert.

Beboerne har også adgang til kaffe og frugt, og i forbindelse med de daglige kaffepauser bager vores personale og de beboere, der vil være med, ofte småkager og andet godt.

Tilkøbsydelser

På Altiden Fribos friplejehjem tilbyder vi en række ydelser udover dem, der udgør grundlaget i vores hverdag. Det er alt fra gardiner til din bolig og farven på dine vægge til ekstra træning, massage, ledsagelse til arrangementer og rejser.
Desuden er der mulighed for at tilkøbe deltagelse i aktiviteter ud over de ugentlige hverdagsaktiviteter. Det kan f.eks. være foredrag, ture ud af huset og koncerter.

Kontakt os for ledige plejehjemsboliger på Fribo Greve

Hvis du eller din mor, far, ægtefælle eller anden pårørende er godkendt til en plejehjemsbolig, så ring til os.


Få mere information om Altiden Fribo friplejehjem

Altiden Fribo friplejehjem og plejebolig udendøre to damer omgivelser tilvalgsydelser plejehjem

Hvad er et friplejehjem?

I Danmark kan du frit vælge plejehjem, når du er godkendt til en plads af din kommune f.eks. kan du vælge Altiden Fribos friplejehjem…

Altiden Fribo friplejehjem beboere og ansat i samtale udendøre

Hvordan får man en bolig på Altiden Fribo?

For at få en bolig på Altiden Fribos plejehjem, skal dit behov først afdækkes af kommunen, så du kan få den rette økonomiske støtte. …

Altiden Fribo interiør fin tekop sofa friplejehjem

Ofte stillede spørgsmål om at bo på plejehjem

Her finder du svar på mange praktiske spørgsmål i forbindelse med ønsket om at bo på af på Altiden Fribos friplejehjem. …

Altidens omsorgsmodel grafisk med ikoner website

Altidens Omsorgsmodel

Altidens Omsorgsmodel kaldes Den gode dag. Den indebærer, at du vælger, hvordan du vil præge din dag ud fra dine ønsker, og hvad der er muligt for dig.

Altiden Fribo friplejehjem dame demens samtale ansat

Demens

Et godt liv med demens bygger på en forudsigelig og tryg hverdag med meningsfulde aktiviteter fyldt med glæde, nærvær og fællesskab.

Kontakt Altiden Fribo

Altiden Fribo er et friplejehjem i moderne rammer med en tryg hverdag, der bygger på høj service og faglighed, nytænkning og konstant udvikling med plads til at være sig selv sammen med andre. Vi glæder os til at høre fra dig.