Velkommen til Altiden Fribo friplejehjem

Altiden Fribo er frihed til at vælge

På Altiden Fribo leves et værdigt og individuelt liv med respekt for den enkeltes vaner og ønsker. Som beboer hos os er livet en forlængelse af det liv, der er levet inden indflytningen. Hverdagens gode ting skal kunne flytte med, så det har vi gjort plads til.

Sådan får du en bolig hos os

1. Kontakt din kommune

For at få en bolig på et plejehjem, uanset om det er et friplejehjem eller et almindeligt plejehjem, så skal du først kontakte den kommune, hvor du bor. Kontaktinformationerne finder du på kommunens hjemmeside eller ved at ringe til kommunens hovednummer.

2. Ansøgning

Sammen med en visitator fra din kommune vurderer I dit behov og dine ønsker for støtte og hjælp i hverdagen. Du skal udfylde en ansøgning, som kommunen kan vurdere dit behov ud fra.

3. Vælg bolig

Når du er godkendt til en plads på plejehjem, kan du vælge, hvor du gerne vil bo. Her vil vi selvfølgelig glæde os til at byde dig velkommen på et af Altidens Fribo friplejehjem.

Kontakt Altiden Fribo

Du er meget velkommen til at komme og besøge os. Vi byder gerne på en kop kaffe og en snak om mulighederne for at bo hos os.


Hvad er et friplejehjem?

Altiden Fribo friplejehjem og plejebolig udendøre to damer omgivelser tilvalgsydelser plejehjem

I Danmark kan du frit vælge plejehjem, når du er godkendt til en plads af din kommune. Vi håber, du vil vælge Altiden Fribos friplejehjem…

Hvad koster en bolig?

Altiden Fribo friplejehjem udendøre terrasse bolig

Det er ikke dyrere at bo på Altiden Fribos friplejehjem i forhold til et almindeligt plejehjem. Til gengæld har du mulighed for at tilkøbe ydelser…

Ofte stillede spørgsmål

Altiden Fribo interiør fin tekop sofa friplejehjem

Her har vi samlet spørgsmål og svar på mange af tanker, man kan gøre sig om det at flytte ind på Altiden Fribo friplejehjem…


Altiden Fribos friplejehjem

FRIBO HOLTE

Fribo Holte er et hjem i moderne rammer med omsorg, der bygger på nærvær, faglighed og nytænkning.
Fribo Holte åbnede i juni 2021.

FRIBO GREVE

Vi er lige nu i gang med at bygge det allerførste Fribo i Region Sjælland. Vi glæder os meget til at byde velkommen til de første beboere 1. juni, 2023.

Altiden Fribo bygger på Altidens omsorgsmodel

Altidens omsorgsmodel – Den gode dag tager udgangspunkt i omsorg med omtanke. Den gode dag består af syv områder heriblandt det at flytte fra sin nuværende bolig, hverdagen i nye omgivelser, måltiderne, aktiviteter og de individuelle behov og ønsker, du har som beboer.


Mød en medarbejder fra Altiden Fribo

Ny køkkenleder på Fribo Holte

”Jeg har altid gerne ville have mit eget køkken”

Lotte Schjødt har ansvaret for køkkenet på Altiden Fribo Holte, hvor hun videreudvikler det gode måltid med udgangspunkt i tanken, om at alt bliver lavet fra bunden til stor glæde for beboerne.

Altiden Fribo Holte Lotte Schjødt køkkenleder

Her finder du alle Altiden Fribo friplejehjem