Hvad er et friplejehjem?

I Danmark kan du frit vælge plejehjem, når du er godkendt til en plads af din kommune. Du kan blandt andet vælge et af landets private plejehjem, også kaldet friplejehjem. Altiden Fribo er et friplejehjem, som bygger på Altidens unikke omsorgskoncept. Det koster ikke ekstra at bo hos os. Forskellen på et almindeligt plejehjem og et friplejehjem er, at friplejehjem drives af private eller er selvejende. Det giver et større råderum i forhold til at skabe og efterleve egne koncepter. Helt på linje med kommunale og selvejende plejehjem, skal vi naturligvis leve op til kvalitetsstandarder og lovgivning på området.

Det frie valg

I Danmark er alle borgere sikret frit valg, når det handler om valg af plejehjem. Det betyder helt enkelt, at du kan vælge, hvor du allerhelst vil bo, når du først er blevet visiteret og godkendt af din kommune til at få en plads på et plejehjem.

Du kan altså vælge et privat plejehjem/friplejehjem i en anden kommune og en anden landsdel, end den du har boet i hidtil, hvis du f.eks. har børn og børnebørn, du gerne vil bo tættere på, eller hvis du har en anden særlig tilknytning eller et ønske om at bo et andet sted i landet. Du kan naturligvis også vælge et friplejehjem i din nuværende kommune. Det frie valg er dit. Det er helt op til dig.

Altiden Fribo

Altiden Fribo er et privat plejehjem/friplejehjem, som bygger på Altidens eget omsorgskoncept, der blandt andet tager udgangspunkt i den enkelte beboers individuelle behov, god og nærende mad samt mange forskellige aktiviteter gennem dagen. Du kan læse meget mere om Omsorgsmodellen her.

Det koster ikke ekstra at bo på et privat plejehjem/friplejehjem, til gengæld har du mulighed for at tilkøbe ydelser, som du ikke finder på et kommunalt drevet plejehjem. Det kan være at tage på rejser til udlandet, praktiske gøremål, velvære-tilbud og ledsagelse til familiearrangementer m.m.

I Altiden er vi godkendt af Sundhedsstyrelsen til at drive friplejehjem, og vi gennemgår løbende kvalitetstilsyn, så vi altid lever op til gældende love og regler inden for pleje og omsorg.

Kontakt os for ledige private plejehjemsboliger på Fribo Greve

Hvis du eller din mor, far, ægtefælle eller anden pårørende er godkendt til en plejehjemsbolig, så ring til os.


Få mere information om Altiden Fribo friplejehjem

Altiden Fribo friplejehjem udendøre terrasse bolig

Hvad koster en bolig på Altiden Fribo friplejehjem?

Det er ikke dyrere at bo på Altiden Fribos friplejehjem i forhold til et almindeligt plejehjem. Til gengæld har du mulighed for at tilkøbe ydelser.

Altiden Fribo friplejehjem beboere og ansat i samtale udendøre

Hvordan får man en bolig på Altiden Fribo?

For at få en bolig på Altiden Fribos plejehjem, skal dit behov først afdækkes af kommunen, så du kan få den rette økonomiske støtte. …

Altiden Fribo interiør fin tekop sofa friplejehjem

Ofte stillede spørgsmål om at bo på plejehjem

Her finder du svar på mange praktiske spørgsmål i forbindelse med ønsket om at bo på af på Altiden Fribos friplejehjem. …

Altidens omsorgsmodel grafisk med ikoner website

Altidens Omsorgsmodel

Altidens Omsorgsmodel kaldes Den gode dag. Den indebærer, at du vælger, hvordan du vil præge din dag ud fra dine ønsker, og hvad der er muligt for dig.

Altiden Fribo friplejehjem dame demens samtale ansat

Demens

Et godt liv med demens bygger på en forudsigelig og tryg hverdag med meningsfulde aktiviteter fyldt med glæde, nærvær og fællesskab.

Kontakt Altiden Fribo

Altiden Fribo er et friplejehjem i moderne rammer med en tryg hverdag, der bygger på høj service og faglighed, nytænkning og konstant udvikling med plads til at være sig selv sammen med andre. Vi glæder os til at høre fra dig.