Nyheder

Vindere af Ambeas kvalitetspris 2019

Altiden kvalitetspris

Torsdag blev Ambeas kvalitetspris uddelt for femte år i træk blandt koncernens 26.000 medarbejdere. I år var det første gang, at Altiden deltog, og fra alle selskaber i koncernen blev der udpeget velfortjente vindere. I Altiden gik prisen til Altiden Handicap fra Nordsjælland, der giver støtte til borgere i eget hjem.
 

Prisen blev uddelt ved en festlig ceremoni på det smukke Hufvudsta Gård i Solna og VD for Ambea, Fredrik Gren, bød deltagerne velkommen til en spændende dag:

”Dette er et af årets højdepunkter og i år er det særlig specielt, fordi vi har vores nye selskaber, Stendi og Altiden, med,” fortæller Fredrik Gren.

Også Ambeas bestyrelsesformand, Lena Hofsberger deltog ved prisoverrækkelsen:

”Jeg bliver overvældet hver gang, jeg er med her og får mulighed for at tale om det, som er allervigtigst, nemlig hvordan vi driver vores virksomhed. Kvalitet er helt centralt for alle virksomheder, men der findes ingen virksomheder, som behøver god kvalitet mere end omsorgsvirksomheder.”

Blandt vinderne var glæden også stor, og Frederik Gren gav vinderne følgende ord med på vejen:

”Tag prisen med hjem til jeres kolleger, og hils dem alle og sig tak, for det kræver en god teamindsats at lykkes med det, I har gjort,” fortæller Fredrik Gren.

 

Fejr sejrene og motivér medarbejderne
I Altiden gik prisen til Altiden Handicap i Nordsjælland for en ekstraordinær indsats for borgere med svære fysiske og psykiske handicaps. Altiden Handicap giver støtte til borgere i eget hjem. Tina Søgaard leder af Altiden Handicap, fortæller:

”Det er fantastisk dejligt og stort at være nomineret og at have vundet.”

Tina Søgaards tips til at lykkes er:
” Fejr sejrene, og vær dygtig til at motivere dine medarbejdere og gøre det lille ekstra for dem.”

Læs mere om Altiden Handicap her

På billedet ses fra venstre Tina Søgaard, Charlotte Thaning og Majken Lindsby