Ældreområdet

Velfærdens Talent 100

Altiden velfærdens talent

PenSam og FOA Ungdom udnævner hvert år Velfærdens Talent 100.

Over flere hundrede fagfolk, der arbejder med omsorg og velfærd, var indstillet til prisen. I Altiden er vi stolte over, at tre af vores kollegaer er blandt de 100 velfærdstalenter!

 

Velfærdstalenter

Det er kollegaer og arbejdsgivere, der har sendt indstillingerne ind til Velfærdens Talent 100. Her kan du se magasinet, hvad der er blevet skrevet om de 3 talenter, og hvorfor de er blevet indstillet.

Kvalitets- og velfærdschef i Altiden, Karin Kappel siger:

”I Altiden har vi 4 værdier, som er grundstenene for vores arbejde. Anhar, Nathalie og Line besidder og løfter disse værdier. De leverer hver dag høj faglighed, nærhed, støtte og omsorg til beboerne og deler deres erfaring og viden med kollegaer. Vi er meget glade for, at de får denne hyldest, det er velfortjent. De er det gode eksempel på hverdagshelte.”

Tillykke med den flotte pris og titel – og tak for jeres kæmpe indsats her i Altiden!

 

Fremtidens velfærd og en hyldest til faget

Statistikkerne peger på, at der vil komme flere ældre med årene, og det vil føre til en mangel på hænder i omsorgsbranchen, som kan sikre, at de ældre fremover får den omsorg, støtte i tilbuddet og kvalitetspleje, som de har behov for.

I Altiden håber vi, at Velfærdens Talent 100 kan være med til at øge kendskabet til omsorgsbranchen og tiltrække dygtige kollegaer, som har lyst til at gøre en forskel og give den bedst mulige omsorg, støtte og pleje til nogle af vores sårbare og udsatte borgere. Derfor er vi glade for, at de tre nyudnævnte velfærdstalenter, Line, Anhar og Nathalie, er ambassadører for branchen og Altiden.