Velkommen til vores friplejehjem

FRIBO HOLTE

Fribo Holte er et hjem i moderne rammer med omsorg.

FRIBO GREVE

Vi er lige nu i gang med at bygge det allerførste Fribo.

Velkommen til vores friplejehjem

I Danmark kan du frit vælge mellem plejehjem, når du er visiteret til en plads i din kommune. Altiden Fribo er et friplejehjem, som bygger på Altidens eget omsorgskoncept blandt andet i forhold til måltider og aktiviteter gennem dagen. Vi lægger stor vægt på engagerede og nærværende medarbejdere. Det koster ikke ekstra at bo hos os. Du har derudover mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser, som du ikke finder på et traditionelt plejehjem. Det kan være at tage på rejser til udlandet, ledsagelse til familiearrangementer m.m.

I Altiden er vi godkendt af Sundhedsstyrelsen til at drive friplejehjem, og vi gennemgår løbende kvalitetstilsyn, så vi altid tilbyder den bedste kvalitet.

Vil du arbejde hos os?

I Altiden tilbyder vi børn, unge, voksne og ældre en bred vifte af tilbud over hele Danmark til forskellige målgrupper.
Vi glæder os til at få dig som ny kollega. Alle, der arbejder på vores forskellige lokationer, skal føle sig set og anerkendt som et selvstændigt individ. Hos os er der frihed under ansvar.

Social- og sundhedsassistent

”Jeg har altid vidst, at det var det her, jeg ville”

Kristina er kommet på Altiden Bakkebo Plejecenter, siden hun var barn, fordi hendes mor arbejdede der. Og den glæde, som hun så medarbejderne giv til de ældre, gjorde et så stort indtryk på hende, at hun ikke var i tvivl om, at det var det, hun ville.