Altiden Fribo

Rejsegilde på Fribo Holte – vores første friplejehjem

Altiden Fribo Holte rejsegilde Borgmester Jens Ive, Adm. direktør i Altiden Miriam Toft, Investment Director i NREP Klaus Ahm og Regionsdirektør i JFP Niels Madsen.

Fra venstre: Borgmester Jens Ive, Adm. direktør i Altiden Miriam Toft, Investment Director i NREP Klaus Ahm og Regionsdirektør i JFP Niels Madsen.

 

Der blev fejret rejsegilde på Fribo Holte – vores første friplejehjem.

I en lige nu usikker verden er der heldigvis også nogle ting, der skrider planmæssigt frem, og vi kan nu glæde os over at se rammerne til vores nye friplejehjem, der skal være 72 ældres nye hjem og skabe arbejdspladser for 100 nye Altiden kollegaer.

 

 

Der var linet op med pølsevogn og drikkelse for at fejre at byggeriet skrider frem! Der var taler fra Jens Ive, borgmester i Rudersdal kommune, fra vores samarbejdspartnere i NREP og JFP som totalentreprenør og Altidens administrerende direktør Miriam Toft. Fælles for talerne var begejstringen for det gode samarbejde, lykken over at byggeriet skrider frem, samt glæden ved at vi i forsommeren 2021, kan slå døren op når friplejehjemmet inviterer 72 ældre inden for. En stor tak skal lyde til alle de dygtige håndværkere, som hver dag er med til at få os i mål.

 

 

 

Du kan følge med i Fribo Holtes udvikling her