Altiden Fribo

Planer om nyt Fribo friplejehjem i Greve

Altiden fællesbillede udenfor

Foto (Greve Kommune): Repræsentanter fra Greve Kommune, NREP og Altiden var ude at se området i Hundige Øst, hvor friplejehjemmet skal stå. Fra venstre mod højre: Claus Thykjær, kommunaldirektør i Greve Kommune, Miriam Toft, administrerende direktør i Altiden, Klaus Ahm, investment director i NREP, Kasper Vejgaard, investment manager i NREP, Sigurd Arnfred Larsen, udviklingskonsulent i Greve Kommune, Pernille Beckmann, borgmester i Greve Kommune. 

NREP, som er en nordisk ejendomsudvikler og investor, har købt en grund i Hundige Øst af Greve Kommune, hvor planen er at opføre et nyt friplejehjem med 75 boliger. Det kommende friplejehjem skal drives af Altiden.

 

På Frydenhøj Allé i Hundige Øst har Greve Kommune og bygherren NREP netop underskrevet en foreløbig købsaftale på en grund. Her er planerne at opføre et friplejehjem, som skal drives af Altiden i Fribo-regi. Det nye friplejehjem skal efter planen stå klar i 2022.

Borgmester Pernille Beckmann ser frem til, det kommende byggeri står færdig:

– Hundige Øst er ved at blive et meget attraktivt område med mange nye boliger på vej. Et lækkert plejehjem passer perfekt ind, og jeg vil se frem til at følge byggeriet, siger hun.

Området, hvor det nye plejehjem skal opføres, ligger tæt på indkøbscentret Waves, Hundige Station og en lang række andre faciliteter.

Tæt samarbejde med Greve Kommune
– Greve er en foregangskommune, når det drejer sig om offentlig-privat samarbejde. Vi er derfor yderst tilfredse med at have vundet grundudbuddet og glæder os til at komme i gang med arbejdet, så snart lokalplan og byggetilladelse tillader det, siger Klaus Ahm, som er Investment Director hos NREP.

Administrerende direktør i Altiden Miriam Toft fortæller:

– Vi ser frem til et tæt og langsigtet samarbejde med Greve Kommune om at tilbyde et trygt og godt tilbud til de ældre baseret på høj kvalitet og en indholdsrig hverdag. Vi glæder os til at blive en del af lokalområdet og skabe de bedst mulige betingelser for at friplejehjemmet bliver et attraktivt samlingspunkt.

Altiden driver i forvejen seks plejecentre i Danmark og har et friplejehjem på vej i Holte.

Læs mere i artiklen: Første spadestik til Fribo Holte