News

Jan Wilken bliver ny administrerende direktør i Altiden

Ny direktør i Altiden Jan Wilken

1. november starter Jan Wilken i rollen som administrerende direktør i Altiden og medlem af koncernledelsen i Ambea. Jan Wilken har lang erfaring inden for velfærd blandt andet som administrerende direktør for Team Olivia Danmark, der yder støtte til socialt udsatte unge og driver en række bo- og opholdssteder. Senest kommer Jan fra en stilling som CEO i HB-Care, der tilbyder tryg transport af borgere med særlige behov.

”Vi er glade for, at Jan har valgt at takke ja til jobbet som administrerende direktør i Altiden. Jan har stor erfaring fra velfærdsområdet, har skabt gode resultatet og har arbejdet i skandinaviske organisationer tidligere. Der er ingen tvivl om, at vi med Jan får en stærk, varm og empatisk velfærdsprofil, som kommer til at støtte godt op om Altidens positive udvikling og sikre en fortsat værdibaseret tilgang til vores arbejde med fokus på kvalitet, nærværende omsorg og udvikling af vores medarbejdere og omsorgstilbud”, fortæller Mark Jensen, koncernchef i Ambea.

Ser frem til at komme i gang

Jan Wilken afløser Miriam Toft, som efter eget ønske stopper i Altiden med udgangen af oktober.
Læs mere: Altidens administrerende direktør stopper

“Altiden har været på en imponerende rejse igennem de senere år med stor vækst. Det gør mig stolt og samtidig ydmyg over, at jeg nu få muligheden for at stå i spidsen for Altiden på den næste etape af rejsen. Jeg glæder mig til at komme i gang og til at blive en del af et team af dygtige, spændende og engagerede medarbejdere”, fortæller Jan Wilken.