Nyheder

God sommer

Altiden god sommer

Sommerferien er startet for mange, og vi i Altiden vil ønske jer alle en dejlig sommer med familie og venner! Vi vil fortsat skabe stjernestunder og sommerminder for vores mange beboere rundt på lokationerne.

Vi opfordrer alle til at gøre som os: Nyd tiden, pas på hinanden, hold afstand og vær gode med håndhygiejnen – Så får vi alle en tryg og skøn sommer!

 

Første halvdel af 2020

Sommerens fremkomst betyder også at første halvdel af 2020 er forbi. Corona har fyldt meget, men vi er ved at være i noget der ligner en hverdag, hvor korrekt afstand og håndtering af værnemidler er indgroede vaner hos os alle.

Udover corona sagde vi også velkommen til nye medlemmer i Altiden-familien på socialområdet. Vi er glade for at Altiden nu får mange flere muligheder på socialområdet, særligt i Københavnsområdet og inden for autisme. Altidens første friplejehjem, Fribo Holte, vokser  og med rejsegildet d. 8/7 kan vi begynde at se formerne til det nye friplejehjem.

Det sidste halvår af 2020 byder på mange spændende projekter, stunder og aktiviteter. Inden da håber vi, at alle får en velfortjent og god ferie. Nyd tiden – Al tiden.