Nyheder

God Påske

Altiden god påske

God påske

Påsken venter lige rundt om hjørnet, og for de fleste af os bliver det noget anderledes i år. Det er fantastisk at mærke opbakningen til de mange forholdsregler, der er for at bryde smittekæderne og det ekstra samfundssind fra mange hjørner af Danmark.

I Altiden passer vi i disse dage ekstra godt på de godt 3000 særligt sårbare borgere i et tilbud hos os. Rundt på vores lokationer holder vi fast i den gode hverdag, hvor tiden bliver brugt bedst muligt på trods af corona og besøgsstop for pårørende. Vi fejrer fødselsdage, nyder foråret og laver påskepynt. Videokald bliver brugt som aldrig før, og kager og andet godt bliver sendt fra pårørende og venner af huset til at forsøde hverdagen. Samtidig har mere end 200 har meldt sig til vores jobbank for corona-assistance og tilbyder ekstra hjælp, hvis vi får brug for det. Tak – det varmer os alle og gør denne tid meget lettere at håndtere.

Vi er endnu ikke ude på den anden side. Vi glæder os til tiden efter corona – til en normal hverdag og til at åbne alle vore lokationer igen for besøg.

God påske til jer alle