Nyheder

Altiden Skovsminde Plejecenter vinder Kvalitetsprisen 2021

Altiden Kvalitetspris Skovsminde plejecenter

Altidens administrerende direktør, Miriam Toft (tv) sammen med vinderholdet fra Altiden Skovsminde Plejecenter repræsenteret af fra venstre Louise Silbo Raft, centerleder, Lærke Theilgaard, sygeplejefagligleder og stedfortræder og Jane Borgwardt, teamleder til overrækkelsen af Ambeas Kvalitetspris 2021 i Stockholm.

I gør verden lidt bedre, ét menneske ad gangen

Sådan lød afslutningen på dommerkomiteens valg af Altiden Skovsminde Plejecenter som vinder af Ambeas Kvalitetspris 2021, der efter noget ventetid på grund af Corona, blev uddelt i festligt selskab med Altidens kolleger fra Norge og Sverige ved prisoverrækkelsen i Stockholm tirsdag den 26. april.

”Det var en helt igennem fantastisk dag,” fortæller administrerende direktør i Altiden, Miriam Toft, der udover vinderholdet fra Altiden Skovsminde Plejecenter var afsted med de to øvrige nominerede hold fra hhv. Altiden Genoptræning Gribskov og Altiden Solskovgård.

”Alle tre nominerede vidner om det store arbejde, der bliver gjort på alle vores lokationer, og de er med til at understrege, hvor vigtigt et fundament kvalitet er i Altiden. Jeg er utroligt stolt over kollegerne, og glad for at vi kan hylde deres daglige indsats ved sådan et fint arrangement.”

Altiden Ambea Kvalitetspris ankomst 2021
Hele holdet fra Altiden samlet før overrækkelsen.

Læs mere: En anderledes prisuddeling på grund af Corona

Stor tillid og anerkendelse

Det er tredje år i træk, at Altiden deltager i Kvalitetsprisen, der altså i år gik til Altiden Skovsminde Plejecenter, der, som dommerkomiteen udtrykker det:

Er et mønstereksempel på, hvordan et ældreboende med hjemlighed og nærvær har opnået kontinuerlig udvikling igennem 20 år

En beskrivelse som centerleder på Skovsminde Plejecenter, Louise Silbo Raft var stolt og rørt over at høre.

”Det var simpelthen sådan en fantastisk dag. Vi er slet ikke kommet os over den endnu. Det at mærke fællesskabet, og at man er en del af en virksomhed, der sætter kvalitet højt og tager sig tid. Og så det at møde nogen fra andre lokationer i nogle helt andre rammer, har været en virkelig god oplevelse,” fortæller Louise Silbo Raft, som heller ikke lægger skjul på, at det at vinde prisen har en stor betydning.

”Det er en stor tillid og en anerkendelse af den måde, vi på Skovsminde Plejecenter arbejder på med nærvær og tydelighed. Vi oplever en stolthed hele vejen rundt, ved at komme i mål. Det giver en kæmpe stolthed og medarbejdertrivsel at blive anerkendt for det, vi gør.”

Kvalitetspris 2021 vinderne Skovsminde
De glade vindere fra Skovsminde Plejecenter fra venstre, Jane Borgwardt, teamleder, Louise Silbo Raft, centerleder og Lærke Theilgaard, sygeplejefagligleder og stedfortræder.
Altiden Ambea Kvalitetspris diplom 2021
Det fine diplom er klar til at komme op og hænge på Altiden Skovsminde Plejecenter.

Læs mere: Kvalitetsstempel af Altidens arbejde

Synliggørelse af succeser

Netop disse parametre var blandt dem, som dommerkomiteen fremhævede i forbindelse med prisoverrækkelsen. At Skovsminde Plejecenter blev valgt som vinder, fordi de indenfor; beboer- og medarbejdertilfredshed, lederskab, kvalitets- og økonomiparametre opnår topresultater.

Prisen blev uddelt på baggrund af dommerkomiteens beslutning om at slå to indstillinger fra Skovsminde Plejecenter sammen til én samlet nominering med udgangspunkt i medarbejderudvikling. Skovsminde plejecenter beskriver motivationen her:

Faglig udvikling med projektarbejdet ’I sikre hænder’; Vi er blevet udvalgt af Styrelsen for patientsikkerhed til at være pilotprojekt for arbejdet med ’I sikre hænder’. For at sikre proceduren for medicingivning, udarbejdede vi et lommekort, som hjælper medarbejderne med en ensartet og systematisk metode til administration af medicin.

Udvikling af organisationen: Vi har arbejdet med at skabe en endnu bedre struktur, der betyder, at vi i fællesskab trækker i samme retning, samtidig med at vi understøtter læring og forandringer. Herudover får vi større klarhed over alle roller og arbejdsfordeling.

Medarbejderudvikling:Vi har arbejdet med personlig udvikling under Corona pandemien bl.a. ved at synliggøre succeser. Det er vigtigt, at den enkelte medarbejders styrker løftes frem, da det højner både beboernes- og kollegernes oplevede kvalitet på Skovsminde.

Tak til alle kolleger

Stort tillykke til Altiden Skovsminde Plejecenter med den velfortjente kvalitetspris og også tillykke med nomineringen til Altiden Genoptræning Gribskov og Altiden Solskovgård.

”Tak til alle 2.000 Altiden kolleger, som brænder for en kvalitativ velfærd på vores 50 lokation i Danmark,” tilføjer Miriam Toft som afslutning på fejringen af den høje kvalitet i Altiden og hele Ambea.

Altiden Ambea Kvalitetspris hele holdet 2021

Alle de nominerede og vinderne var i højt humør sammen med Altidens administrerende direktør, Miriam Toft.