Nyheder

Nyt plejehjem åbnet på Frederiksberg

Altiden ældreområdet plejehjem rødløber flag

1. februar åbnede Lindehaven– et helt nyt plejehjem på Frederiksberg med 125 boliger. Altiden skal stå for driften i tæt samarbejde med Frederiksberg kommune.

1. februar blev den røde løber rullet ud foran Lindehavens indgang, og de første beboere flyttede ind på det helt nye plejehjem Lindehaven ligger på Betty Nansens Allé lige midt i Frederiksbergs nye kvarter ved Nordens Plads. Her flytter de nye beboere ind i nye og moderne rammer, og de bliver en del af ‘generationernes’ kvarter med mange muligheder lige rundt om hjørnet.

Lindehaven har plads til 125 beboere og er en del af det kommunale tilbud på Frederiksberg. Altiden vandt sidste år udbuddet omkring Lindehaven og skal stå for den daglige drift af Lindehaven i tæt samarbejde med Frederiksberg Kommune. Hverdagen på Lindehaven tager udgangspunkt i Altidens omsorgskoncept, med stor vægt på den gode hverdag med oplevelser, høj kvalitet i tilbuddene samt nærvær og fokus på den enkeltes behov. 

Lindehaven åbner i etaper, og de første beboere kommer fra Plejehjemmet Kong Frederik den IX, som lukker ned. Hen over de kommende måneder åbner plejehjemmet også dørene op for kommunens øvrige borgere, der er visiteret til en plads på plejehjem i kommunen.

Vi glæder os til at vise det helt nye plejehjem frem til en officiel åbningsfest, når vejret bliver lidt lunere og corona har sluppet sit tag.