Ældreområdet

Fribo Greve-leder med stor viden og mange års erfaring

Altiden Fribo Greve leder Susanne Nørskov portræt

Det bliver Susanne Nørskov, der kommer til at stå i spidsen for Fribo Greve, som er Altidens nye friplejehjem, og endnu et skud på den stamme, hvorfra der vil komme flere Fribo i fremtiden. På Fribo Greve vil der være fokus på den enkelte og frihed til selv at vælge. Her fortsætter Altiden med at sætte retningen og standarden for helt nybyggede og moderne boliger til de borgere, som ønsker et alternativ til kommunale boformer.

Kvalitet, faglighed og nærvær

Det er en meget erfaren leder, der kommer til at byde velkommen til de første beboere den 1. juni. Susanne Nørskov har været leder på ældreområdet i kommunalt regi i mere end 30 år, de sidste 9 af dem som plejecenterleder. Men nu er hun klar til at tage springet til det private og bidrage til at sikre tryghed, faglighed og omsorg på Altidens nye friplejehjem.

”Med Susanne Nørskov som leder på Fribo Greve, får vi en særdeles erfaren og dygtig leder, som har mod og stor energi på opgaven og vil skabe rammerne for et godt og trygt ældre liv for de kommende beboere,” forklarer Hanne Staanum, regionschef på Altidens ældreområde.

”Susanne vil, sammen med medarbejdere og ledere være med til at sikre, at de visioner, som Altiden har for Fribo Greve, bliver indfriet på bedste vis, og at den kvalitet, som kendetegner Altiden, føres ud i livet med aktiviteter og nærvær til den enkelte. Jeg kender Greve Kommune rigtig godt, og er sikker på, at der vil blive et virkelig smidigt samarbejde mellem kommune og Altiden, til stor gavn for både beboere og pårørende.”

Fribo Greve gårdhave drivhus

Fribo Greve åbner 1. juni

Der har igennem lang tid været stor aktivitet på byggepladsen på Frydenhøj Alle 59, hvor der arbejdes med at få alle de sidste ting på plads, inden nøglerne overdrages til Altiden. Og som ny leder er Susanne Nørskov allerede i gang med de mange opgaver, der skal løses, inden huset for alvor kan byde velkommen til de nye Friboere.

”Mit store ønske er, at Fribo Greve bliver et dejligt hjem for de beboere, der flytter ind hos os, ”forklarer Susanne.

”At de kommer til at bo i hjemlige omgivelser, hvor der er fokus på at se hvert enkelt menneske som et individ, og derved hvad er det, den enkelte beboer ønsker for sin tid på Fribo Greve. Hvordan er det, man gerne vil tilbringe den sidste del af sit liv, hvor man flytter fra en bolig, man måske har boet i i mange år til en helt ny bolig? Og hvordan kan vi være med til at skabe en dejlig ny hverdag? Det kan vi ved at have medarbejdere, som har hjertet på rette sted og stor faglighed, som kan udvise omsorg og nærvær for beboerne.”

Læs mere om Fribo Greve på www.altiden.dk/fribo-greve