Nyheder

Festlig dag med rejsegilde for Altiden Fribo Greve

Altiden Fribo Greve rejsegilde fire personer udenfor

Byggeriet af Altidens nye friplejehjem i Fribo Greve begynder for alvor at tage form. Det blev tydeligt i forbindelse med afholdelsen af det traditionelle rejsegilde. Alt var på plads til en festlig fejring – kransen var hejst, pølsevognen på plads, og humøret var højt blandt de inviterede, der kun havde ros til overs for alle de fantastiske håndværkere.   

Moderne friplejehjem undervejs

”Nu er tagkonstruktionen sat til et hus, der skal danne hjem for 75 borgere på Greve Kommunes første friplejehjem og give byens borgere flere valgmuligheder,” sagde Altidens direktør Miriam Toft i sin tale, hvor hun også rettede en stor tak til bygherren NREP, totalentreprenøren Vestergaard Nielsen og Rubow Arkitekter for deres fantastiske arbejde.

”Der er sket meget, siden vi tog det første spadestik tilbage i august. Og alligevel kan det være svært at forestille sig, hvordan det kommer til at se ud til næste forår, når Fribo Greve står klar til at åbne i smukke omgivelser og her bliver fyldt med liv.

Det bliver et smukt sted helt i tråd med, hvordan vi i Altiden tænker et moderne plejehjem, der har fokus på en varm og hjemlig stemning

Rejsegilde Fribo Greve

“Det bliver også en arbejdsplads for cirka 100 medarbejdere, og vi er sikre på, at det bliver et godt og attraktivt sted. Med de ord vil jeg sige stort tillykke med rejsegildet, det er dejligt at se udviklingen, og vi vil gøre vores allerbedste for, at det bliver en bygning og et hjem, der skaber glæde mange år frem,” sluttede Miriam Toft.

Rejsegilde Fribo Greve
Rejsegilde Fribo Greve

Stor ros til håndværkerne

Blandt de øvrige taler var også Greves borgmester, Pernille Beckmann, Klaus Ahm fra bygherre, NREP, Rikke Ulslev Degn, der er ansvarlig for udviklingen på NREP’s Care-område samt Karsten Vestergaard Nielsen fra Vestergaard Nielsen, der står for totalentreprisen. I talerne blev det også understreget, hvor vigtigt det er, at det nye friplejehjem skal være et sted, man har lyst til at bo og et godt sted at arbejde. 

Alle roste også håndværkerne for deres store arbejde og understregede, hvor meget de glæder sig til indvielsen i foråret 2023.