News

Altidens administrerende direktør stopper

Miriam Toft administrerende direktør i Altiden

Efter mere end 8 år som administrerende direktør og 19 år i virksomheden stopper Miriam Toft efter eget ønske som administrerende direktør i Altiden med udgangen af oktober.

Som administrerende direktør har Miriam Toft været med til at bygge det Altiden, vi kender i dag med mere end 50 landsdækkende tilbud inden for social- og ældreområdet.  

Velfærd med fokus på kvalitet og nærvær

”Der har været en rivende udvikling på det private velfærdsområde i de seneste mange år. Altidens tilgang til at levere velfærdsydelser med fokus på kvalitet og nærvær har været med til at sikre, at vi i dag står solidt i markedet som Danmarks førende private velfærdsaktør. Jeg har derfor besluttet mig for, at det er et godt tidspunkt, hvor jeg med ro i sindet kan give stafetten videre til en ny direktør, der kan sikre Altidens videre udvikling,” fortæller Miriam Toft, administrerende direktør i Altiden.

”Jeg er taknemmelig og stolt over min tid i Altiden og de milepæle, vi har nået sammen i virksomheden. Det er resultater skabt af en helt særlig teamånd i Altiden og med fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. Det har været en enestående mulighed at få lov at stå i spidsen for Altidens vækstrejse og at være med til at sætte kursen for, hvor Altiden er i dag,” fortæller Miriam Toft, administrerende direktør i Altiden.

Stor vækst og stærkt lederskab i Altiden

Altiden har over de seneste år med Miriam i spidsen været inde i en markant vækst og udvikling og er en vellidt samarbejdspartner og arbejdsgiver inden for velfærd på det danske marked. Jeg vil gerne sige tak til Miriam for en yderst vigtig og solid indsats gennem mange år og har stor respekt for Miriams beslutning om at prøve kræfter med nye muligheder,” fortæller Mark Jensen koncernchef i Ambea.

Miriam Toft stopper med udgangen af oktober. Altiden forventer at kunne melde ud inden for de nærmeste uger, hvem der fremadrettet skal stå i spidsen for virksomheden.