Kirkeleddet 8

hStøtte i eget hjem
Gribskov
1 af 6 billeder
Alle billeder

Om Kirkeleddet 8

Kirkeleddet ligger i naturskønne omgivelser i Græsted. Kirkeleddet åbnede den 1. december 2007 og har 8 boliger målrettet yngre borgere med fysisk handicap, som medfører et vidtgående støttebehov. Kirkeleddet tilbyder §83 og §85 støtte i eget hjem efter §105 almennyttig boliglovgivning.

Boligerne er på 75 m2 fordelt på to rum med bad og køkken samt en lille have. Derudover er der et stort fællesareal indrettet som køkken-alrum.

I vores dagligdag tager vi udgangspunkt i borgerens ønsker og behov. Vi tilbyder sommerferie, vinterferie samt en musikfestival hvert år. Vi har mange aktiviteter ud af huset, og vi afholder fællesarrangementer med andre botilbud, såsom sommerfest, diskoaften o.l.
Vi har et tæt samarbejde med de pårørende.
Vi lægger vægt på nærvær og hygge og god tid til den enkelte.

Formålet er, at borgerne oplever at leve det liv, de ønsker, og som der er  mulighed for. Indsatsen og rammerne skal være så fleksible, at borgerne oplever både at være individuelle og en del af et fællesskab. Indsatsen skal rette sig mod borgernes handlekompetencer og evner til at leve et aktivt og meningsfuldt liv, hvor de oplever livskvalitet.