Halsebyvej

hBotilbud, Midlertidigt botilbud
Slagelse
1 af 9 billeder
Alle billeder

Om Halsebyvej

Altiden Halsebyvej er et midlertidigt botilbud efter Servicelovens §107 beliggende i naturskønne omgivelser i landsbyen Svenstrup lige uden for Korsør.

Fysiske rammer

Se video fra Halsebyvej.

Botilbuddet er beliggende i en karakterfuld, ny-renoveret villa på 543 kvm. Tilbuddet er godkendt til 6 unge og der er god plads både indendørs og udendørs.
Huset er indrettet med forskellige muligheder afhængigt af behov, bl.a. er der en helt selvstændig lejlighed med to rum, køkken og bad i huset til unge med stort behov for ro. Herudover er der rummelige, lyse værelser, flere med direkte udgang til haven.
Huset ligger på en 2300 kvm stor grund med græsplæner og har flere steder udsigt til vandet.
Fra botilbuddet er der bare fem minutters cykeltur til indkøbsmuligheder. Langs Korsør Nor er der gode gå- og løbestier og muligheder for fiskeri. Korsør Station og transportmuligheder er tæt på.

Målgruppe

Tilbuddet er godkendt til voksne fra 18 år med autismespektrumforstyrrelser, opmærksomhedsforstyrrelser og tilknytningsforstyrrelser. Borgerne må ikke have et aktivt misbrug, og de skal være indstillet på at indgå i et samarbejde.
Støtten tilrettelægges i samarbejde mellem borgeren, kontaktpersonen og sagsbehandler. Støtten evalueres løbende og i samarbejde med sagsbehandleren en gang om året eller efter aftale.
Den unge får tilknyttet en kontaktperson. Sammen udarbejder de en handleplan, som revideres mindst en gang om året eller efter behov.

Støtten

Hos Altiden Halsebyvej lærer vi de unge at tage vare på sig selv i aktive og sociale omgivelser.
Vi mener det er vigtigt at inddrage de unge og samarbejde med dem, når vi vejleder dem i planlægningen af deres hverdag og deres fremtid. Samtidig er det vigtigt, at målsætningerne er realistiske i forhold til den enkelte unge.
De unge får støtte til en struktureret og overskuelig hverdag og får hjælp til at nå målsætninger og finde egne styrker deres individuelle personlige udvikling. Vi støtter der, hvor det er svært, bl.a. i forhold til huslige opgaver, planlægning af sunde måltider og madlavning, håndtering af medicin, uddannelse, arbejde og opretholdelse af kontakt til familie og venner.
Gennem samspil og refleksion støtter medarbejderne de unge i hensigtsmæssige værdier og adfærd i samværet med andre på arbejdspladsen, i skolen og i fritiden.

Individuelt fokus og værdifuldt fællesskab

Vi understøtter de iboende ressourcer og kompetencer den unge har og inspirerer og motiverer til at disse bruges i netværks-, beskæftigelses- og sociale sammenhænge. Sammen finder vi værdifulde aktiviteter og beskæftigelse, der giver retning, mening og livsindhold.
Vi skaber rammerne, så de passer til det enkelte individs behov. Formålet er, at skabe en tryg og stabil hverdag med fokus på det gode liv for den enkelte, hvor borgerens ressourcer sættes i fokus og afsættet tages i nærmeste udviklingszone.

Vis hele beskrivelsen Luk